Na našich stránkach používame cookies. Slúžia na zlepšenie našej práce a vášho zážitku z čítania SLOVAK.CH. Spracovanie a správu cookies nastavíte priamo vo vašom prehliadači.

Fórum

SLOVAK.CH | Slováci žijúci vo Švajčiarsku

reklama

Čo potrebujem vybaviť na Slovensku pred prihlásením auta vo Švajčiarsku

pred 4 rokmi 2 mesiacmi #847 od Robert Martončík (RobiKe)
Dobrý deň
Viete mi poradiť   čo všetko budem potrebovať zo Slovenska  ak budem vo Švaičiarsku prihlasovať auto ktorá mám v osobnom vlastníctve ( prepis z
dôvodu presťahovania sa do Švajčiarska ) . Postup ako  ho na colnici  prihlásiť
a ďalší postup čo sa týka prihlásenia na Švajčiarske značky   mate na stránke
 prehľadne popísaný  ale  neviem  čo budem musieť predtým  na Slovenskú
  vykonať  je potrebne na Slovensku auto odhlásiť ?  

Ďakujem za odpoveď

Martončík Róbert

Prosím Prihlásiť pre zdieľanie konverzácie.

pred 4 rokmi 2 mesiacmi #848 od Igor Kurek (admin)
Dobrý deň. Nepotrebujete na to zo Slovenska nič. Jednoducho postupujete tak, ako je to napísané v článkoch.

S pozdravom,
Igor Kurek
Administrátor SLOVAK.CH

pred 1 rokom 3 mesiacmi #1079 od Robert Galbavý (Robert115)
Dobrý deň, pri prechode na hraniciach s Rakúskom keď som išiel na Slovensko má zastavili a pýtali sa má colníci prečo stále nemáme švajčiarske značky, samozrejme hneď mi dali ultimátum do konca roka nech to zmením. Dali mi formulár a napísali mi na štítok čo potrebujem a je tam Abmeldung Slowakei, Anneldung miesto kde som, Arbeitsvertrag a Mietevertrag. Všetko mám ostatné mám ale nepochopil som čo myslel odhlásenie zo Slovenska, keď som sa ho pýtal tak povedal že no pôjdete na úrad a odhlásite sa. Prosím vás viete mi poradiť čo za potvrdenie mal na mysli ?

Moderátori: Igor Kurek (admin)
reklama

O nás

SLOVAK.CH je informačná webová stránka a sociálna sieť pre Slovákov žijúcich vo Švajčiarsku. Slovenčina však nie je podmienkou, ale iba platformou na založenie tejto komunity.

Facebook