Dovoz auta na Slovensko
- Martin Papcún (marpap)
-
Autor témy
- New Member
-
Menej
Viac
- Získaných poďakovaní 0
pred 3 rokmi 11 mesiacmi #870
od Martin Papcún (marpap)
Dovoz auta na Slovensko bolo vytvorené Martin Papcún (marpap)
Dobrý deň.
Nežijem vo Švajčiarsku, ale chcem vás poprosiť o radu. Chcem si doviesť zo Švajčiarska auto na Slovensko. Viete mi poradiť nejaké web stránky s občianskou inzerciou (niečo ako bazos.sk), kde by som vedel auto hľadať, prípadne nejaký dobrý autobazár, s ktorým máte skúsenosti (napr. kupovali ste odtiaľ auto ), aby som pri nákupe nebol nejakým spôsobom oklamaný. ?
Prípadne ak niekto z vás viezol auto pre seba alebo rodinnných príslušníkov na Slovenko, krátky postup, čo je potrebné splniť pri takomto dovoze.
Ďakujem
Nežijem vo Švajčiarsku, ale chcem vás poprosiť o radu. Chcem si doviesť zo Švajčiarska auto na Slovensko. Viete mi poradiť nejaké web stránky s občianskou inzerciou (niečo ako bazos.sk), kde by som vedel auto hľadať, prípadne nejaký dobrý autobazár, s ktorým máte skúsenosti (napr. kupovali ste odtiaľ auto ), aby som pri nákupe nebol nejakým spôsobom oklamaný. ?
Prípadne ak niekto z vás viezol auto pre seba alebo rodinnných príslušníkov na Slovenko, krátky postup, čo je potrebné splniť pri takomto dovoze.
Ďakujem
Prosím Prihlásiť pre zdieľanie konverzácie.
- Igor Kurek (admin)
-
- Administrator
-
Menej
Viac
- Získaných poďakovaní 52
pred 3 rokmi 11 mesiacmi #871
od Igor Kurek (admin)
S pozdravom,
Igor Kurek
Administrátor SLOVAK.CH
Odpoveď od Igor Kurek (admin) na tému Dovoz auta na Slovensko
Dobrý deň. Také najznámejšie sú auto.ricardo.ch/ a www.autoscout24.ch/ Autobazár vám odporučiť neviem. Ja som auto predával cez ricardo.ch a kupoval ho človek z Maďarska. Ja som išiel najprv odovzdať značky od auta, potom prišiel na odťahovke, podpísali sme zmluvu a ja som s tým už nemal žiadne starosti. On samozrejme musel ísť auto odhlásiť, a potom to riešil cez nejakú agentúru, čo sa zaoberá exportom áut z CH, pretože mi ešte volali a niečo riešili.
S pozdravom,
Igor Kurek
Administrátor SLOVAK.CH
Prosím Prihlásiť pre zdieľanie konverzácie.
Moderátori: Igor Kurek (admin)