Nájomné stiahnuté zo mzdy
- Rastislav Fekiač (Skorico27)
-
Autor témy
- New Member
-
Menej
Viac
- Získaných poďakovaní 0
pred 2 rokmi 11 mesiacmi #951
od Rastislav Fekiač (Skorico27)
Nájomné stiahnuté zo mzdy bolo vytvorené Rastislav Fekiač (Skorico27)
Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto poradiť či môže agentúra stiahnuť nájomné za celý mesiac (ja som žiadnu nájomnú zmluvu podpísanú nemal) aj keď ma oni poslali domov že nemajú pre mňa momentálne prácu (Čo malo byť zhruba na 2-3 týždne), a ja som potom v polke mesiaca kontrakt ukončil? Ak áno, viete mi poradiť kde takúto vec riešiť? Ďakujem za radu.
Prosím Prihlásiť pre zdieľanie konverzácie.
- Henrik P. Uherkovich (PrávnikUherkovich)
-
- Moderator
-
Menej
Viac
- Získaných poďakovaní 14
pred 2 rokmi 10 mesiacmi #952
od Henrik P. Uherkovich (PrávnikUherkovich)
Odpoveď od Henrik P. Uherkovich (PrávnikUherkovich) na tému Nájomné stiahnuté zo mzdy
Dobrý deň pán Fekiač,Váš zamestnávateľ Vám môže stiahnuť poplatky za ubytovanie len za čas, za ktorý ste ho užívali. Pokial ste mali zmluvu o ubytovaní separátne od zamestnávateľa, podmienky určuje táto zmluva.Spor môžte posúnuť na príslušný pracovný súd ( v mieste sídla zamestnaváteľa alebo v mieste Vášho trvalého pracoviska).S pozdravomHenrik P. Uherkovich
Nasledujúci užívateľ(ia) povedali ďakujem: Rastislav Fekiač (Skorico27)
- Rastislav Fekiač (Skorico27)
-
Autor témy
- New Member
-
Menej
Viac
- Získaných poďakovaní 0
pred 2 rokmi 10 mesiacmi #953
od Rastislav Fekiač (Skorico27)
Odpoveď od Rastislav Fekiač (Skorico27) na tému Nájomné stiahnuté zo mzdy
Ďakujem za odpoveď pán Uherkovich. Ja som zmluvu o ubytovaní nemal žiadnu, oni to sprostredkovali a sťahovali mi to zo mzdy a nič som ani nepodpísal. Je možnosť zastupovania nejakou spoločnosťou, alebo Vami, nakoľko ja nemám šajnu čo a kde mám riešiť. Ďakujem Fekiač
- Henrik P. Uherkovich (PrávnikUherkovich)
-
- Moderator
-
Menej
Viac
- Získaných poďakovaní 14
pred 2 rokmi 10 mesiacmi #958
od Henrik P. Uherkovich (PrávnikUherkovich)
Odpoveď od Henrik P. Uherkovich (PrávnikUherkovich) na tému Nájomné stiahnuté zo mzdy
Dobry večer pan Fekiač
Pošliťe udaje na...
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
S pozdravom, Henrik Uherkovich
Pošliťe udaje na...
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
S pozdravom, Henrik Uherkovich
Moderátori: Igor Kurek (admin)